SalesPro - Termékkatalógus Tervező Munkafüzet (WPCD)

SalesPro - Webáruház Tervező Munkafüzet

Egy webáruház termékkatalógusának megtervezéséhez kialakított munkafüzet.

Leírás

A munkafüzet a SalesPro programcsomag Magento Webáruházának elkészítéséhez szükséges, a termékadatok rendszerezéséhez és feltöltéséhez készített segéd-dokumentum.

  • Bár a munkafüzetet kifejezetten a Magento Webáruházának feltöltéséhez alakítottuk ki, kisebb módosítással bármely más webáruházhoz is alkalmazható a megoldás.

  • Azon túl, hogy a munkafüzet kitöltésével import-képes táblázatokat kapunk a Magento webbolthoz, a termék-katalógus megtervezéséhez, rendszerezéséhez is nagy segítséget nyújt a megoldás, melyet bármely más webáruház esetén is el kell végeznünk.

  • Néhol egy kicsit túlbonyolítottnak tűnhet a termékek kategorizálásával, vagy éppen a cikkszámképzéssel kapcsolatosan kidolgozott eljárás, de ezek szükségszerű teendők, amennyiben a későbbiekben szeretnénk a webáruházunkat összekötni egy számlázási vagy raktár-kezelő rendszerrel.

  • A SalesPro rendszer abban nyújt segítséget, hogy végigvezet a táblázat kitöltésével, a termékkatalógus megfelelő megtervezésével azon a folyamaton, amely végén lehetőségünk van a lehető legkevesebb munkával integrálnunk a webáruházunkat az OpenERP komplex ügyviteli rendszerébe.

Dokumentáció

Termékkatalógus Tervező

Letöltés

SalesPro-WPCD

 

Tags: